Socis

Altres beneficis pels socis

Poble Espanyol
Publicat el 15/02/2019

Logo

El Poble Espanyol és arquitectura, és art, és artesania, és aire lliure i és també un espai únic per a gaudir d’activitats familiars, concerts i exposicions. En definitiva, el Poble és un ampli recinte on la història es troba amb la cultura i l’oci.

10% de descompte en el ticket d'entrada.

Les Nits en Viu al Poble Espanyol són una proposta única a Barcelona: Aire lliure, un entorn natural, un recinte històric i monumental, música en directe i bon ambient!
Prepareu-vos per a descobrir actuacions musicals de diferents estils cada dia:  Els dimecres, Nits de Blues; els dijous, festival Mahou Rock&Grill, els divendres, nits de P!Ópera (Pícnic&Òpera) i els diumenges, Vespres de Rumba! 
A més, no només gaudireu d’un espectacle musical en un entorn agradable, sinó que podreu prendre alguna cosa o menjar al nostre espai Village. 
Tot això de dimecres a diumenge des de finals juny fins a final d’agost  amb un descompte molt especial per a vosaltres! (-3€ a les Nits en Viu i -6€ a P!Ópera). 
Podeu compartir amb els vostres treballadors i/o afiliats el  CODI PROMOCIONAL: POBLESTIU22 per a comprar la entrada amb preu reduït. 

Les Nits en Viu al Poble Espanyol són una proposta única a Barcelona, prepareu-vos per a descobrir actuacions musicals de diferents estils cada dia:  Els dimecres, Nits de Blues; els dijous, festival Mahou Rock&Grill, els divendres, nits de P!Ópera (Pícnic&Òpera) i els diumenges, Vespres de Rumba

Tot això de dimecres a diumenge des de finals juny fins a final d’agost  amb un descompte molt especial per a vosaltres! (-3€ a les Nits en Viu i -6€ a P!Ópera). 

CODI PROMOCIONAL per a comprar la entrada amb preu reduït: POBLESTIU22  Logo