L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


UN LLOC DE TREBALL DE METGE/ESSA ADJUNT/A, ESPECIALISTA EN MEDICINA INTERNA (MALALTIES INFECCIOSES)
Publicació: 26/01/2022
Referència: 12894
Descripció:

1. S’OFEREIX - Incorporació immediata al Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona - Contracte de suplència per permís maternal/paternal, amb possibilitat de continuïtat, i amb jornada laboral de 40 hores setmanals. - Integració dins del Servei de Malalties Infeccioses del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

2. FUNCIONS Establir el diagnòstic, tractament i prevenció de malalties infeccioses: - Realitzar diagnòstics exhaustius. - Establir i controlar el procés de tractament del pacient, participant en el seu seguiment i elaborant plans terapèutics. - Assessorar pacients sobre els mètodes existents per prevenir la propagació de malalties (per exemple, vacunacions, accions preventives, etc.). - Realització de guàrdies de Medicina Interna i Malalties Infeccioses - Desenvolupar tasques de recerca clínica. - Participar en activitats de formació continuada, per tal de mantenir el compromís i augmentar la qualitat de les pròpies tasques.

3. REQUISITS Formació acadèmica: - Títol de llicenciat/ada o graduat/ada en Medicina i especialitat en Medicina Interna amb titulació expedida per una Universitat/Ministeri espanyols o, en el seu defecte, degudament homologada pel Ministeri competent. Experiència professional: - Experiència professional acreditada com a metge/essa especialista en Medicina Interna amb dedicació a les Malalties infeccioses, encara que sigui a temps parcial.

4. ES VALORARÀ - Experiència professional acreditada com a metge/essa especialista en Malalties Infeccioses. - Formació addicional, tipus màster o postgrau, relacionada amb les en Malalties Infeccioses. - Activitat docent i científica. - Disponibilitat per adquirir experiència/coneixements. - Bon nivell del paquet Office, idiomes i formació complementària.

5. COMPETÈNCIES - Competències corporatives: compromís i implicació amb la institució; orientació a les persones, empatia i sensibilitat interpersonal; orientació a la qualitat, la millora contínua i l'excel·lència, i gestió del canvi/innovació. - Competències específiques: habilitats per a l'estudi, diagnòstic i tractament dels malalts/es; aptituds diagnòstiques; disponibilitat per a l'assumpció de responsabilitats derivades de la implantació de nous projectes; treball en equip i col·laboració amb altres serveis, i planificació i organització. - Competències personals: estabilitat emocional, flexibilitat, comunicació i relació.