L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


LOGOPEDA
Publicació: 25/03/2022
Referència: 13140
Descripció:

EL CONSORCI SANITARI DE L'ANOIA (Hospital Universitari d'igualada), institució sanitària de la província de Barcelona amb activitat concertada amb el Servei Català de la Salut, precisa incorporar un/a:

 

LOGOPEDA

 S’integrarà a la Unitat de Neurologia i a la Unitat Geriàtrica d’Aguts de l’Hospital Universitari d’Igualada, amb continuïtat assistencial a la Unitat de Recuperació Funcional.

 Els/les candidats/es hauran de complir el requisit de Diplomat/da o Grau en Logopèdia.

 Es valorarà:

 Experiència professional en l’abordatge de malalties neurològiques, en disfàgies i en laringectomitzats i trastorns de la parla.

  • Formació específica l’abordatge de malalties neurològiques i en disfàgies.
  • Formació contínua complementària.
  • Capacitat organitzativa i de recerca.
  • Capacitat de treball en equip.
  • Coneixement de la llengua catalana, tant oral com escrit, adequat a les funcions.

 

S’ofereix: Contracte laboral amb dedicació del 50% en horari de matí de dilluns a divendres, incorporació immediata, carrera professional segons conveni de la Sanitat Concertada, docència i formació.

 

Les dades dels/les candidats/es seran tractades d’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de Protecció de dades de caràcter personal.

 

Candidats/es interessats/des: Enviar CV a [email protected] indicant referència LOGOPÉDIA. Data límit de presentació de candidatures el  10 d’abril de 2022.